Plastic Omnium AB byter namn till SULO Nordic AB!

Tyska avfallskärl-tillverkaren SULO Umwelttechnik GmbH blev en del av Plastic Omnium Environment år 2007. SULO har en lång historik sedan år 1892 och är i branschen ett starkt och välkänt varumärke världen över. För att stärka och effektivisera vår globala närvaro i den cirkulära ekonomin väljer vi nu att samla oss under ett varumärke: SULO.

Detta innebär att Plastic Omnium AB ändrar namn till SULO Nordic AB, organisationsnumret är samma som tidigare. Det svenska bolaget grundades år 1991 i Trelleborg och här finns vi fortfarande med kontor, lager och verkstad. Sedan den första januari hittar ni oss på Verkstadsgatan 4, i Trelleborg, i vårt nybyggda kontor. Här har vi också en utställning med 2- och 4-hjuliga avfallskärl samt vårt program med underjordsbehållare.

Vänligen uppdatera era kontaktregister enligt följande:

SULO Nordic AB
Organisationsnummer: 556425-4265 (samma nummer som tidigare)
Besöksadress: Verkstadsgatan 4, 231 66 TRELLEBORG, Sverige
Postadress: Box 104, 231 22 TRELLEBORG, Sverige

Telefon: +46 (0)410-124 60
E-post: @plasticomnium.se ändras till @sulonordic.se.

Löpande kommer Plastic Omnium loggan på produkter ersättas med SULO loggan och i produktinformation och annan dokumentation. Med nytt namn och nya faciliteter i Trelleborg fortsätter vi att förstärka vår närvaro på den nordiska marknaden.

Varmt välkommen att besöka oss!
Med vänlig hälsning, SULO Nordic